De tablet als namaak

Natuurlijk als er een succesvol product is volgen er ook vele namaakproducten. Vooral de Chinezen zijn er goed in iets na te maken maar dat heeft een mindere kwaliteit want de buitenkant ziet er gelikt uit maar de componenten zijn beduidend minder. Afhankelijk van wat je met een tablet wilt doen kunnen ze echter wel voorzien in een behoefte. Mocht je een tablet kopen, let dan hier op. Maar wees dan niet verbaasd als je batterij ploft als je aan het opladen bent of dat je lader in het stopcontact gaat smeulen of in het ergste geval in brand vliegt. Wat je dan wel mag verwachten bij een kwaliteitsproduct is een stukje garantie en service maar dat kun je bij de namaak vergeten. Jammer maar helaas is het credo. Het was goedkoop dus dan koop je beter een nieuwe. Ik heb het uit persoonlijke ervaring dus niet van horen zeggen. In sommige landen kun je ook iPads made in China kopen. Buitenkant exact hetzelfde maar binnenkant totaal anders. Echt namaak dus. Misschien is dat de reden dat Apple veel controle op verkoop en prijzen heeft om te voorkomen dat er schade aan hun goed naam ontstaat.

De consument kiest

Natuurlijk maak je als consument zelf de keuze. Aan de hand ook van je budget kun je kiezen voor goedkope namaak of een betrouwbaar product. De overweging is geheel aan u. Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat een betrouwbaar product niet kapot kan gaan. Maar in ieder geval niet om de reden die de namaak hebben. Wanneer een namaak teveel downloads heeft gekregen loopt het bijvoorbeeld vast en is niets meer bruikbaar. Dat zal je niet overkomen bij een kwaliteitsproduct en mocht het in een bijzonder geval toch zo zijn dan zal de fabrikant dat probleem voor je oplossen. Het is maar een voorbeeld maar wel eentje die ik zelf heb meegemaakt bij een namaak waar een kind vooral spelletjes op speelde. Ook bij een ander apparaat waar de batterij tijdens het laden plofte waardoor de achterkant van het apparaat los kwam en ook niet meer te plaatsen was. Mocht je op zoek zijn naar een tablet aanbieding, check dan deze site.

Beter geen namaak dus

De ervaringen over het algemeen met namaak is dus slecht. Niet alleen worden niet de prestaties gehaald die een origineel haalt maar het blijkt ook nog gevaarlijk te zijn. Je wilt uiteindelijk toch niet geconfronteerd worden met een brand of persoonlijke letsels doordat apparaten ploffen terwijl ze in gebruik zijn. Dus beter maar geen namaak en gewoon een goed product aanschaffen! Voor een lijst met samsung tablet aanbieding klik je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *